. AK PARTİ’DE BAŞARILI SİYASİ ÇALIŞMALARI OLAN DR. FEYZULLAH TECİRLİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK PARTİ’DE BAŞARILI SİYASİ ÇALIŞMALARI OLAN DR. FEYZULLAH TECİRLİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
  • Habernik
  • Gündem
  • Politika
  • AK PARTİ’DE BAŞARILI SİYASİ ÇALIŞMALARI OLAN DR. FEYZULLAH TECİRLİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

AK PARTİ’DE BAŞARILI SİYASİ ÇALIŞMALARI OLAN DR. FEYZULLAH TECİRLİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
29 Mart 2023 14:13
AK PARTİ’DE BAŞARILI SİYASİ ÇALIŞMALARI OLAN DR. FEYZULLAH TECİRLİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye, ‘Asrın Felaketi’ Olarak Nitelenen Kahramanmaraş Merkezli Depremlerin Gölgesinde Seçime Gidiyor.

Ak Parti’de, 14 Mayıs’ta Yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi Ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi İçin Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Kahramanmaraş Kamuoyunun Yakından Tanıdığı Ve Ak Parti’nin Çeşitli Kademelerinde Uzun Yıllar Görev Yapan Kahraman Şehrin Yetiştirdiği Değerli İsimlerden Biri Olan Dr. Feyzullah Tecirli, Milletvekilliği Aday Adaylığı Başvurusunu Yapmasının Hemen Ardından seçim Çalışmalara Başladı.

Aday Adayı Dr. Tecirli’nin Siyasi Kariyerine Baktığımızda 2005-2008 Yılları Arasında Ak Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Lise Teşkilatı Başkanlığı, 2011-2015 Yılları Arasında Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversiteler Komisyonu Üyeliğinin Yanı Sıra 2015-2018 Yılları Arasında Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliği İle Aktif Siyaset İçerisinde Uzun Yıllar Görev Yaptığını Görüyoruz.

Geçmişten Bu Güne Yürüttüğü Görevlerde Dikkatleri Üzerine Çekerken Başarılı Çalışmalara İmza Atan Dr. Tecirli 2005-2007 Yılları Arasında Kahramanmaraş Gençlik Meclisi Başkanlığı, 2006-2007 Yılları Arasında Bilsek Gençlik Kulübü Derneği Başkan Yardımcılığı, 2007-2008 Yılları Arasında Kahramanmaraş İl Öğrenci Meclisi Başkanlığı 2009-2010 Yılları Arasında il Genelindeki Başarılı Çalışmalarının Ardından YÖK Ulusal Öğrenci Konseyi Projeler Koordinatörlüğü 2012-2016 Yılları Arasında SDÜ Öğrenci Konsey Başkanlığının Ardından 2012-2016 Yılları Arasında İse YÖK Türkiye Ulusal Öğrenci Konseyi Başkan Vekili Olarak Görevine Devam Etti.

Aldığı Görevlerle Kendini Geliştirirken Birçok Yeni Göreve Layık Görülen Dr. Tecirli, 2013-2015 Yılları Arasında TOBBGenç Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Üyeliği, 2016-2017 Yılları Arasında Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanlığı, Yine 2016-2021 Yılları Arasında İse Türkiye RAGBİ Federasyonu Denetleme Kurulu Başkanlığı Göreviyle Birlikte, 2015-2018 Yılları Arasında da6. Dönem Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYKÜyeliğini Başarılı Bir Şekilde Tamamlayarak 2021-2023 Yılları Arasında Türkiye Muay-Thai Federasyonu As Başkanlığı Göreviyle De Çalışmalarını Ve Başarılarını Taçlandırmaya Devam Etmiştir.

Peki 28. Dönem Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Feyzullah Tecirli Kimdir?

1990 Yılında Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesinde Doğdu. Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik-Bilgisayar Eğitimi Bölümünden 2013 Yılında Mezun Oldu. Aynı Üniversitede, İşletme Anabilim Dalında Yaptığı Yüksek Lisansını 2016 Yılında Tamamladı. Doktora Eğitimini Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde İktisat Anabilim Dalında “İnovasyon, İstihdam Ve Ekonomik Büyüme İlişkisi: Teori Uygulama” Tez Başlığı İle Tamamladı. Çalışma Hayatına 2013 Yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Gönen MYO Da Öğretim Görevlisi Olarak Başlayan Tecirli, Burada Bir Süre Çalıştıktan Sonra, Gençlik Ve Spor Bakanlığı His Federasyonunda Bilişim Uzmanı Olarak Çalışmaya Devam Etti. 2016 Yılında Kendisinin Kurduğu Ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Yaptığı Vıp Global Ajans A.Ş.’ De Ticari Faaliyetlerde Bulunduktan Sonra, Amerikan Merkezli Genetik Hayvancılık Firması Olan RoyalAtlantic Holdings Llc’de Ticari Faaliyetlerine Devam Etmeye Başladı. 2019 Yılında Mersin Üniversitesinde Öğretim Elemanı Olarak Göreve Başlayan Tecirli, Halen Bu Kurumda Çalışmaya Devam Etmektedir. Lise Yıllarından Bu Yana Gençlik Faaliyetleri İçerisinde Bulunan Tecirli, Kahramanmaraş Gençlik Meclisi Başkanlığı, SDÜ Öğrenci Konsey Başkanlığı Ve YÖK Ulusal Öğrenci Konseyi Başkan Vekilliği Görevlerinde Bulundu. Türkiye ulusal öğrenci konseyi başkan vekilli döneminde; Y20, Model Nato, Model Birleşmiş Milletler, İslam İşbirliği Gençlik Teşkilatı, Türk Dünyası Gençlik Birliği gibi bir çok uluslararası organizasyonlarda dünyanın bir çok ülkesinde Türkiye cumhuriyeti gençliğini temsil etmiştir. Ayrıca Spor Federasyonları Ve Çeşitli Gençlik STK’larında Yönetim Kurullarında Görev Almıştır. Siyasi Kariyerine Lise Yıllarında Ak Parti Kahramanmaraş Lise Teşkilatı Başkanı Olarak Başlayan Tecirli; Sırasıyla, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversiteler Komisyonu Üyesi, 6. Dönem Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Olarak Görev Yapmıştır. Son Olarak 27. Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Olmuştur. İyi Derecede İngilizce Ve Orta Derecede Arapça Bilen Tecirli; Evli Ve 1 Çocuk Babasıdır.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.