. AK Parti'nin 22 Yıllık İktidarında Büyük İcraatlar: Vahit Kirişci'den Çarpıcı Açıklamalar - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti’nin 22 Yıllık İktidarında Büyük İcraatlar: Vahit Kirişci’den Çarpıcı Açıklamalar
  • Habernik
  • Gündem
  • Politika
  • AK Parti’nin 22 Yıllık İktidarında Büyük İcraatlar: Vahit Kirişci’den Çarpıcı Açıklamalar

AK Parti’nin 22 Yıllık İktidarında Büyük İcraatlar: Vahit Kirişci’den Çarpıcı Açıklamalar

ABONE OL
13 Eylül 2024 11:29
AK Parti’nin 22 Yıllık İktidarında Büyük İcraatlar: Vahit Kirişci’den Çarpıcı Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, partisinin 22 yıllık iktidarı boyunca ulaşımdan eğitime, sağlıktan sanayiye kadar pek çok alanda önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini belirtti. Kirişci, AK Parti İlçe Başkanları Devir Teslim Töreni’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin kalkınma sürecinde atılan adımların ve kazanılan başarıların altını çizdi.

“Ulaşımda Büyük Yatırımlar Yaptık”

Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Milletvekili Kirişci, özellikle ulaşım alanındaki projelerle Türkiye’nin çehresinin değiştiğini vurguladı. Göksun’a yapılan 22 tünelin önemine değinen Kirişci, tünellerin depremlerden zarar görmesine rağmen ulaşımda sağlanan kolaylıkların milletin hayatına büyük katkı sunduğunu ifade etti. AK Parti’nin ulaşımdaki bu hizmetleri sayesinde Türkiye’nin her köşesine erişim sağlandığını belirten Kirişci, aksaklıkların hızla giderildiğini söyledi.

Türkiye-Azerbaycan Kardeşliği Pekişiyor

Kirişci, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki dostluğun altını çizerek, Kahramanmaraş’ta açılışı yapılan Haydar Aliyev İlkokulu’nun bu kardeşliğin bir simgesi olduğunu söyledi. Karabağ’ın Ermeni işgalinden kurtarılmasında Türkiye’nin Azerbaycan’a verdiği desteği hatırlatan Kirişci, “İki devlet, tek millet” anlayışının her daim sürdüğünü dile getirdi.

Darbe Girişimlerine Karşı Net Tavır

AK Parti’nin askeri vesayet ve darbe girişimlerine karşı yürüttüğü mücadeleye de değinen Kirişci, 12 Eylül 1980 darbesinin izlerinin hala silinmediğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vesayetle kararlı bir şekilde mücadele ettiğini ve bu mücadeleyi sürdürme kararlılığında olduklarını ifade etti.

Sanayide ve Ekonomide Büyük Adımlar

Kirişci, AK Parti’nin sanayi ve ekonomi alanında da büyük ilerlemeler kaydettiğini belirtti. Ancak bu gelişmelerin bazı çevreleri rahatsız ettiğine dikkat çekti. Türkiye’nin kendi gündemini belirleyen, bağımsız bir ülke olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Kirişci, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde bu yolda durmadan devam edeceklerini vurguladı.

Teşkilatlara Güçlü Vurgular

AK Parti’nin Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçe başkanlıklarındaki devir teslim törenlerine de değinen Kirişci, yeni görevlere gelen Sefa Kekeç ve Ali Çan’ın partinin dava ruhunu daha da ileriye taşıyacağını söyledi. AK Parti’nin milletle birlikte hareket eden bir dava hareketi olduğunu belirten Kirişci, teşkilatların uyum ve ahenk içinde çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yeni ilçe başkanlarına başarı dileklerini ileten Kirişci, Kahramanmaraş’a yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini ve AK Parti’nin milletle birlikte güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini söyledi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.