. Atanamayan Uzman Çavuşlar Sorunlarını Gündeme Taşıdı: Yeter Artık, Mağduriyetimizin Giderilmesini İstiyoruz - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN %
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Atanamayan Uzman Çavuşlar Sorunlarını Gündeme Taşıdı: Yeter Artık, Mağduriyetimizin Giderilmesini İstiyoruz
  • Habernik
  • Genel
  • Atanamayan Uzman Çavuşlar Sorunlarını Gündeme Taşıdı: Yeter Artık, Mağduriyetimizin Giderilmesini İstiyoruz

Atanamayan Uzman Çavuşlar Sorunlarını Gündeme Taşıdı: Yeter Artık, Mağduriyetimizin Giderilmesini İstiyoruz

ABONE OL
29 Ağustos 2024 04:04
Atanamayan Uzman Çavuşlar Sorunlarını Gündeme Taşıdı: Yeter Artık, Mağduriyetimizin Giderilmesini İstiyoruz
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş – Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kahramanmaraş’ta düzenlediği basın toplantısında, atanamayan uzman çavuşların yaşadığı sorunları bir kez daha gündeme taşıdı. Gündeşli, atanamayan uzman çavuşların haklarının teslim edilmesi için uzun süredir yoğun bir mücadele verdiklerini vurguladı.

Genel Başkan Mustafa Gündeşli, Türkiye genelinde çeşitli siyasi partilerin genel merkezlerinde ve milletvekilleri ile sayısız görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirtti. Gündeşli, “Ankara’da AK Parti, CHP, İYİ Parti ve Yeniden Refah Partisi genel merkezlerinde birçok görüşme yaptık. Sayısız milletvekili ve genel başkan yardımcıları ile görüştük. Mücadelemizi aylardır sürdürüyoruz ve artık hiçbir yetkili kalmadı sesimizi duymayan,” ifadelerini kullandı.

Gündeşli, 3269 sayılı kanunun 5. maddesi gereğince memuriyet hakkı kazandıklarını ve bu hakkı talep ettiklerini belirtti. Seçim öncesinde 400 civarında milletvekili ile görüşmeler yaptıklarını, Milli Savunma Bakanı ve diğer bakanlarla da temaslarda bulunduklarını ancak net bir cevap alamadıklarını dile getirdi.

Uzman çavuşların, ülke içinde ve dışında önemli görevlerde bulunduğunu hatırlatan Gündeşli, bu durumun artık bir devlet meselesi haline geldiğini söyledi. “Bu mesele, siyasi üstü bir vicdan meselesi. Yıllarca vatanı, milleti, devleti ve bayrağı için mücadele eden uzman çavuşlar, artık devlet eliyle atanmayı bekliyor,” diye konuştu.

Gündeşli, özellikle Kahramanmaraş’taki belediye başkanlarından pilot bölge olarak harekete geçmelerini talep etti. “Kahramanmaraş’taki belediye başkanlarımızdan, ilçeler bazında uzman çavuşların işe alınması konusunda adım atmalarını istiyoruz. Bu sorunu Türkiye geneline yaydığımızda çözümün sağlanacağına inanıyoruz,” dedi.

Ayrıca, atanamayan uzman çavuşların ailelerinin büyük mağduriyet yaşadığını belirten Gündeşli, “Yeter artık! Bu sorunun çözülmesini istiyoruz. Türkiye genelinde 30 bin civarında arkadaşımız mağdur durumda. Bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyoruz,” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.