. Başkan Gül: "Muhtarlarımız hizmetlerimizin ulaşmasında ve anlatılmasında önemli paydaşlarımızdır" - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Gül: “Muhtarlarımız hizmetlerimizin ulaşmasında ve anlatılmasında önemli paydaşlarımızdır”
  • Habernik
  • Gündem
  • Politika
  • Başkan Gül: “Muhtarlarımız hizmetlerimizin ulaşmasında ve anlatılmasında önemli paydaşlarımızdır”

Başkan Gül: “Muhtarlarımız hizmetlerimizin ulaşmasında ve anlatılmasında önemli paydaşlarımızdır”

ABONE OL
19 Eylül 2024 06:55
Başkan Gül: “Muhtarlarımız hizmetlerimizin ulaşmasında ve anlatılmasında önemli paydaşlarımızdır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş – AK Parti İl Başkanı Av. Muhammed Burak Gül, muhtarlarla bir araya geldi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Muhammed Burak Gül, İlçe Başkanı Durdu Safa Kekeç ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam ile birlikte, Onikişubat İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Gürbak ve ilçe muhtarlarını İl Başkanlığı’nda ağırladı. Bu görüşme, yerel yönetim ve vatandaş arasındaki köprü vazifesi gören muhtarların rolünü vurgulamak amacıyla gerçekleşti.

“Muhtarlar, halkla devlet arasında köprü”

Toplantıda, İl Başkanı Burak Gül, muhtarların mahallelerdeki sorunları ilk elden tespit eden ve vatandaşın sesi olan önemli paydaşlar olduğunu ifade etti. Gül, muhtarların yerel yönetim hizmetlerinin halka ulaştırılmasında ve bu hizmetlerin doğru anlaşılmasında kilit bir rol oynadığını belirtti. Ayrıca, muhtarlarla iş birliği yapmanın, halkın taleplerine ve beklentilerine daha hızlı yanıt vermede büyük önem taşıdığını vurguladı.

Başkan Gül, muhtarların kendisini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Muhtarlarımıza nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Gül, aynı zamanda muhtarlarla birlikte çalışmanın, hem şehirdeki sorunların çözümüne katkı sağladığını hem de vatandaşların taleplerine daha iyi cevap verilebilmesine olanak tanıdığını sözlerine ekledi.

“İş birliği artarak devam edecek”

Toplantıda, yerel yönetimlerin daha etkin ve verimli hizmet sunabilmesi adına muhtarlarla iş birliğinin önemine dikkat çeken Gül, bu tür ziyaretlerin artarak devam edeceğini ifade etti. AK Parti’nin yerel sorunlara karşı çözüm odaklı bir yaklaşım benimsemeye devam edeceğini vurgulayan Başkan Gül, “Muhtarlarımız, hizmetlerimizin mahallelere ulaşmasında ve anlatılmasında en önemli paydaşlarımızdır. Onların desteği ve geri bildirimleri, hizmetlerimizin kalitesini artırmada kritik bir rol oynamaktadır” dedi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi

Toplantı sonrasında İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Gürbak da, Başkan Gül’e teşekkür ederek, muhtarların yerel yönetimlerle olan ilişkilerini güçlendirmek için daha fazla iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesiyle sona erdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.