. ÇANKIRI VALİSİ MUSTAFA FIRAT TAŞOLAR ATATÜRK’ÜN ÇANKIRI’YA GELİŞİNİN 98. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÇANKIRI VALİSİ MUSTAFA FIRAT TAŞOLAR ATATÜRK’ÜN ÇANKIRI’YA GELİŞİNİN 98. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ  YAYINLADI
  • Habernik
  • KAMU KURUM
  • ÇANKIRI VALİSİ MUSTAFA FIRAT TAŞOLAR ATATÜRK’ÜN ÇANKIRI’YA GELİŞİNİN 98. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

ÇANKIRI VALİSİ MUSTAFA FIRAT TAŞOLAR ATATÜRK’ÜN ÇANKIRI’YA GELİŞİNİN 98. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

ABONE OL
22 Ağustos 2023 23:02
ÇANKIRI VALİSİ MUSTAFA FIRAT TAŞOLAR ATATÜRK’ÜN ÇANKIRI’YA GELİŞİNİN 98. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ  YAYINLADI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

ÇANKIRI VALİSİ MUSTAFA FIRAT TAŞOLAR ATATÜRK’ÜN ÇANKIRI’YA GELİŞİNİN 98. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar mesajında şunları belirtti;”Bundan 98 yıl önce bugün, 23 Ağustos 1925 tarihinde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilimizi teşriflerinin yıl dönümünü aynı duygularla idrak ediyoruz.

Vatan ve mukaddesat söz konusu olduğunda tarih boyunca her daim gözünü kırpmadan canlarını ortaya koyan Çankırı halkı, Millî Mücadele’nin kazanılmasında son derece ehemmiyetli bir güzergâh olan İstiklal Yolu’nda da önemli kahramanlıklar göstermiştir. Büyük zorlukların yaşandığı o günlerde aziz Türk milletinin gösterdiği gayreti ve cefakârlığı bilen ATATÜRK, gerçekleştirdiği ziyaretlerle yöre insanının fedakârlığına verdiği önemi göstermiştir. İlimizde yaptığı konuşmasında da duygularını “…Ben güven ve saygıya hak kazanacak başarılar göstermişsem, o da sizlerin yardımlarıyla olmuştur. Güveninize yürekten inanarak, millî görevimde muhtaç olduğum gücü ve yetkiyi sizden alıyor, sizde buluyorum. Bahtiyarlığımı Çankırı’nın sevgili halkının karşısında yüksek sesle ifade ediyorum.” sözleri ile dile getirmiştir” dedi.

Vali Taşolar;”İlimiz tarihinde müstesna bir yere sahip olan bu özel gün vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, cennet vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; kıymetli Çankırılı hemşerilerimin bu tarihi gününü kutluyorum” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.