. Celalettin Güvenç’ten AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Safa Kekeç’e Hayırlı Olsun Ziyareti - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Celalettin Güvenç’ten AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Safa Kekeç’e Hayırlı Olsun Ziyareti
  • Habernik
  • Gündem
  • Politika
  • Celalettin Güvenç’ten AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Safa Kekeç’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Celalettin Güvenç’ten AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Safa Kekeç’e Hayırlı Olsun Ziyareti

ABONE OL
3 Ekim 2024 20:21
Celalettin Güvenç’ten AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Safa Kekeç’e Hayırlı Olsun Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

26.ve 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili ve önceki dönem TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Safa Kekeç’i makamında ziyaret etti. Güvenç, Başkan Kekeç’e yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Destek Mesajı

Ziyaret sırasında, Celalettin Güvenç, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı’nın Kahramanmaraş için önemini vurgulayarak, Durdu Safa Kekeç’in bu önemli görevi başarıyla sürdüreceğine inandığını belirtti. Güvenç, Onikişubat ilçesinin, partinin ve şehrin geleceği açısından kilit bir rol oynadığını ifade ederek, Başkan Kekeç’e her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Başkan Kekeç’ten Teşekkür

Başkan Durdu Safa Kekeç, Celalettin Güvenç’in nazik ziyareti ve hayırlı olsun dileklerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Kekeç, “Nazik ziyaretlerinden ve hayırlı olsun temennilerinden dolayı Sayın Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. İlçemiz için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş İçin Birlik Mesajı

Ziyarette ayrıca, Kahramanmaraş’ın geleceği için birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemine değinildi. Güvenç ve Kekeç, şehrin kalkınması için yapılacak projeler ve atılacak adımlar konusunda fikir alışverişinde bulundu. Başkan Kekeç, partinin ilçe teşkilatı olarak Kahramanmaraş halkına en iyi hizmeti sunmak için büyük bir özveriyle çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşirken, Onikişubat İlçe Başkanlığı’nın gelecekteki projeleri ve bölge halkına sunacağı hizmetler üzerine değerlendirmeler yapıldı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.