. CHP İl Başkanı Ünal Ateş’ten İMO Kahramanmaraş Temsilciliğine Ziyaret - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP İl Başkanı Ünal Ateş’ten İMO Kahramanmaraş Temsilciliğine Ziyaret

CHP İl Başkanı Ünal Ateş’ten İMO Kahramanmaraş Temsilciliğine Ziyaret

ABONE OL
2 Ekim 2024 21:06
CHP İl Başkanı Ünal Ateş’ten İMO Kahramanmaraş Temsilciliğine Ziyaret
3

BEĞENDİM

ABONE OL

İnşaat Sektörünün Sorunları Masaya Yatırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı ve İnşaat Mühendisi Ünal Ateş, beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kahramanmaraş Temsilcisi Uygar Gündeşli’yi ziyaret etti. Yeni göreve gelen İMO Kahramanmaraş Temsilciliği Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun dileklerini ileten Ateş, deprem sonrası inşaat sektörünün durumu ve karşılaşılan zorluklar hakkında kapsamlı bir görüş alışverişinde bulundu.

 

 

Deprem Sonrası Sektörün Durumu Değerlendirildi

Ziyaret sırasında, başta inşaat mühendislerinin sorunları olmak üzere Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası kentin inşaat sektörü ile ilgili genel değerlendirmeler yapıldı. CHP İl Başkanı Ünal Ateş, meslektaşlarının yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, özellikle deprem sonrası yaşanan sıkıntılar ve bu sürecin inşaat sektörüne yansımaları üzerine çözüm önerilerini dile getirdi.

 

 

Uygar Gündeşli’den Teşekkür Mesajı

Ziyaretle ilgili konuşan İMO Kahramanmaraş Temsilcisi Uygar Gündeşli, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ünal Ateş ve Yönetim Kurulu’nun nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gündeşli, “İnşaat mühendisleri olarak yaşadığımız zorlukları paylaşma fırsatı bulduk. Deprem sonrası Kahramanmaraş ve mesleğimizin geleceği ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptık. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Sektörün Güçlendirilmesi İçin Ortak Çalışmalar

Görüşmede ayrıca, inşaat mühendisliği mesleğinin geleceği, sektörün karşılaştığı sorunların çözümü ve deprem sonrası kentin yeniden inşası için yapılması gereken adımlar üzerinde duruldu. İMO ve CHP arasında bu konularda işbirliği yapılması gerektiği vurgulanarak, sektörün daha güçlü bir yapıya kavuşması için ortak çalışmaların devam edeceği belirtildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.