. CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'nin Kurtuluş Partisidir - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN %
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin Kurtuluş Partisidir
  • Habernik
  • Gündem
  • Politika
  • CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin Kurtuluş Partisidir

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin Kurtuluş Partisidir

ABONE OL
9 Eylül 2024 20:54
CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin Kurtuluş Partisidir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, partisinin 101. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ateş, CHP’nin Türkiye’nin temel taşı olduğunu ve halkın sorunlarına çözüm üreten köklü bir parti olarak önemli bir misyon üstlendiğini vurguladı.

“Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin Kurtuluş Partisidir”

Başkan Ünal Ateş, yayımladığı mesajda, CHP’nin Türkiye’nin sorunlarına çözüm getiren bir parti olduğunu belirtti. Ateş, “Bugün Uluçınar, baba ocağımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi, halkın sorunlarının çözüm merkezi, ülkenin her derdine deva olan bir partidir. Kimse sizlerin kimsesi, bu ülkede her sorunun çaresi Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Partimizin kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

Ateş, mesajında CHP’nin köklü tarihine ve halkın partisine olan bağlılığına dikkat çekerek, şu ifadeleri kullandı: “Partinin temel değerlerine sahip çıkan ve bu uğurda emek veren tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Baba ocağını sahiplenen, onun dumanını tüttüren tüm yoldaşlarımıza selam olsun. Tüm örgütümüzü sevgi ve saygıyla selamlıyorum; ayrıca ilçe başkanlarımıza ve emek veren tüm partililerimize şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin partisidir ve Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin kurtuluş partisidir.”

CHP’nin Tarihi Misyonuna Vurgu

CHP’nin 101 yıllık tarihi boyunca Türkiye’nin temel meselelerine çözüm getirdiğini ve getirmeye devam edeceğini belirten Ateş, CHP’nin Cumhuriyet’in kurucu partisi olarak tarihsel misyonunu sürdürdüğünü ifade etti. Ateş, açıklamasında CHP’nin yalnızca siyasi bir parti değil, aynı zamanda Türkiye’nin modernleşme sürecinin ve demokrasisinin savunucusu olduğunu dile getirdi.

Ünal Ateş’in yayımladığı anlamlı mesaj, CHP teşkilatları ve partililer arasında büyük bir coşkuyla karşılandı. Başkan Ateş, mesajında partinin temel değerlerine sahip çıkan herkese teşekkür ederek, CHP’nin halkın partisi olarak Türkiye’nin geleceğine ışık tutmaya devam edeceğini vurguladı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.