. DEPREMİN İLK GÜNÜNDEN BU YANA 50 BİN KİŞİLİK YEMEK YAPIYOR - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEPREMİN İLK GÜNÜNDEN BU YANA 50 BİN KİŞİLİK YEMEK YAPIYOR

DEPREMİN İLK GÜNÜNDEN BU YANA 50 BİN KİŞİLİK YEMEK YAPIYOR

ABONE OL
17 Şubat 2023 13:48
DEPREMİN İLK GÜNÜNDEN BU YANA 50 BİN KİŞİLİK YEMEK YAPIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEPREMİN İLK GÜNÜNDEN BU YANA 50 BİN KİŞİLİK YEMEK YAPIYOR

Asrın doğal afeti olarak nitelendirilen ve Kahramanmaraş’ta büyük yıkıma neden olan deprem sonrası harekete geçen KYS Catering, iki büyük mutfağını faaliyete geçirerek günlük 50 bin kişiye sıcak yemek yaparak dağıtımını gerçekleştirdi. 

Depremin ilk gününden bu yana faaliyetlerini sürdüren KYS Catering, tüm imkanlarını seferber ederek Kahramanmaraşlı deprem zedelerin yaralarını sarmaya çalışıyor. Depremin ilk gününden bu yana günlük 50 bin kişilik sıcak yemek üreten KYS Catering, koordineli ekipleriyle sıcak yemekleri çadır alanlarında, enkaz çevresinde ve diğer alanlardaki afet zedelere ulaştırıyor. 
Konuyla ilgili açıklama yapan KYS Catering Yönetim Kurulu Başkanı Metin Azaplıoğlu, bu büyük afetin hemen ardından harekete geçtiklerini ifade etti.
İlk iki günün yağışlı ve soğuk olduğunu hatırlatan Azaplıoğlu, özellikle göçük alanlarında yoğun bir şekilde sıcak çorba dağıttıklarını söyledi.
Azaplıoğlu, konuyla ilgili değerlendirmesini şu şekilde sürdürdü: “Kahramanmaraş’ımız ve komşu illerimiz büyük bir afet yaşadı. Öncelikle yaşamış olduğumuz bu büyük felakette kaybettiklerimizi rahmetle anıyor, ailelerine sabırlar diliyorum. Bu felaketin yaralarını sarma adına hem devletimiz, hem de milletimiz yoğun bir çaba harcamaktadır. Burada bizim üzerimize düşende devletimizin ve milletimizin yanında olmaktır. Bu bilinçle depremin ilk şokunun ardından iki büyük mutfağımızı faaliyete geçirerek, elimizdeki tüm imkanları kullandık. İlk günden bu yana günlük 50 bin kişilik sıcak yemek çıkararak deprem alanlarına özenli bir şekilde dağıttık. Bu çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Ayrıca, bizlere ulaştırılan yardım malzemelerini de kendi araç ve ekipmanlarımızı kullanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Yorulmadan, bıkmadan, gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz. Biz güçlü bir milletiz. Bu büyük felaketin yaralarını birlikte saracağız. Tekrardan milletimizin başı sağ olsun. Rabbim bu acıları bir daha yaşatmasın.”  

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.