. Genç Yaşta Kayınbaba Olan Metin Azaplıoğlu’nun Mutlu Günü - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç Yaşta Kayınbaba Olan Metin Azaplıoğlu’nun Mutlu Günü
  • Habernik
  • Genel
  • Genç Yaşta Kayınbaba Olan Metin Azaplıoğlu’nun Mutlu Günü

Genç Yaşta Kayınbaba Olan Metin Azaplıoğlu’nun Mutlu Günü

ABONE OL
14 Temmuz 2024 16:16
Genç Yaşta Kayınbaba Olan Metin Azaplıoğlu’nun Mutlu Günü
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş’ın tanınmış iş insanlarından ve KYS Catering Yönetim Kurulu Başkanı Metin Azaplıoğlu, oğlu Mustafa Can Azaplıoğlu’nu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Düğün töreni, Neva Garden Kır Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Tören öncesi, Seval-Metin Azaplıoğlu çifti ile Hülya-Ömer Eroğlu çifti konukları kapıda karşılayarak hoş geldiniz dileklerinde bulundu.

Konukların yerlerini almasının ardından, Sezen ve Mustafa Can Azaplıoğlu çiftinin nikah törenine geçildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in kıydığı nikahta, çiftin evlilik beyanları alındı. Başkan Görgel, “Ailelerimizin bu mutlu gününe hoş geldiniz, şeref verdiniz. Beyanlarınıza ve ibraz ettiğiniz belgelere göre evlenmeye engel bir durumunuzun bulunmadığı anlaşılmıştır,” diyerek nikah törenini başlattı.

Sezen Eroğlu ve Mustafa Can Azaplıoğlu’nun “Evet” yanıtlarıyla nikah akdi gerçekleşti. Belediye Başkanı Görgel, “Medeni kanunun bana vermiş olduğu yetki ile sizleri karı koca ilan ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Her geçen gün sevgi, saygı, sadakat ve sabrımız artarak devam etsin,” diyerek çifti tebrik etti.

Nikah töreninin ardından damat, gelin ve konuklar gönüllerince eğlendiler. Törende, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, İskur Group Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtul Melek Gül Ciğer, İş insanı Azmi Kaptanoğlu, Murat Kesen, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Selçuk Çebi, İş dünyasının güzide iş insanlarının yoğun kaltılımı ve genç çiftin yakınları şahitlik yaptı. Başkan Görgel, evlilik cüzdanını genç çifte vermesi için Melek Gül Ciğer’e verdi. Melek Gül ciğer ise genç çift tebrik ederek Sezen Azaplıoğlu’na teslim etti.

Davetlilere teşekkür eden Metin Azaplıoğlu, “Öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bu büyük ailenin içerisinde olmak gerçekten çok önemli. Büyüklerimizin tevazu gösterip yanımıza gelmesi ve bu mutlu günümüzde yanımızda olmasından dolayı çok mutluyuz,” dedi. Genç bir kayınbaba olmanın heyecanını paylaşan Azaplıoğlu, “İnşallah sizlerin de evlatlarınıza nasip olur,” diyerek sözlerini tamamladı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.