. GÜNDEŞLİ: YIKMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN MI BEKLENİYOR - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

GÜNDEŞLİ: YIKMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN MI BEKLENİYOR

GÜNDEŞLİ: YIKMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN MI BEKLENİYOR

ABONE OL
4 Nisan 2024 20:51
GÜNDEŞLİ: YIKMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN MI BEKLENİYOR
6

BEĞENDİM

ABONE OL

YIKMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN MI BEKLENİYOR!


İnşaat yüksek mühendisi Uygar Gündeşli;Şuana kadar ne bir tebligat geldi ne de tapuya şerh koyuldu, sadece Kentsel Tasarım Projesi içinde, rezerv alanda yer aldığı ve tasarlanan bu projede binamızın yerinde YOL olduğunu gördük” dedi.

Gündemli;”Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Oda Binası Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük depremlerinden ikisi olan 6 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinden HASARSIZ, yani hiç hasar almadan çıkmıştır.

Kentsel Tasarım Proje Alanı içerisinde kalan binamız, Tasarım projesini incelediğimizde kaldırıldığı ve mevcut yerinin ulaşım yolu olarak planlandığı görülmektedir. SEMBOL niteliğindeki bu bina
Dünya basınında yer almış ve belgesellere konu olmuştur. Halen kullanımda olan, Kamuya hizmet eden ve en az 35-40 yıl daha kullanılabilecek dayanımdaki ve MİLLİ SERVET niteliğindeki bu HASARSIZ ve SAĞLAM
Binanın yıkılması yerine KORUNMASI ve gelecek nesillere aktarılması gerekmektedir.
Kentsel Tasarım Projesinde küçük bir tadilat yapılarak YOL olarak gösterilen kısımda değişiklik yapılabileceği ve yolun yönü değiştirilerek binamızın korunabileceği görüşündeyim.
YIKICI DEĞİL YAPICI OLALIM LÜTFEN” dedi .

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.