. Habernik.com.tr İmtiyaz Sahibi Niyazi Kara ve gazetecilerden AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam’a Ziyaret - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN %
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Habernik.com.tr İmtiyaz Sahibi Niyazi Kara ve gazetecilerden AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam’a Ziyaret
  • Habernik
  • Gündem
  • Politika
  • Habernik.com.tr İmtiyaz Sahibi Niyazi Kara ve gazetecilerden AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam’a Ziyaret

Habernik.com.tr İmtiyaz Sahibi Niyazi Kara ve gazetecilerden AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam’a Ziyaret

ABONE OL
19 Eylül 2024 08:44
Habernik.com.tr İmtiyaz Sahibi Niyazi Kara ve gazetecilerden AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş – Habernik.com.tr İmtiyaz Sahibi Niyazi Kara ve gazeteciler Bilal Evran,Şahin Efe ve İlker Yiyen, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Dulkadiroğlu ilçesinin yaşadığı sorunlar ve ilçenin deprem sonrası toparlanma süreci ele alındı.

Depremin yarattığı zorluklar gündeme getirildi

Ziyaret sırasında, 6 Şubat 2024’te Pazarcık merkezli meydana gelen ve “Asrın Felaketi” olarak adlandırılan 7.8 büyüklüğündeki depremin, en fazla etkilediği yerlerden biri olan Dulkadiroğlu ilçesindeki sıkıntılar gündeme getirildi. Niyazi Kara ve gazeteciler, ilçenin karşı karşıya olduğu sorunları Başkan Ali Çam’a iletti. Altyapıdan konut sorunlarına kadar birçok konu masaya yatırılırken, ilçenin yeniden inşa sürecine dair çözüm önerileri de konuşuldu.

Ali Çam’ın yeni dönem çalışmaları dinlendi

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam, görevine başlamasıyla birlikte yürüttüğü çalışmaları ve ilçeye yönelik projelerini detaylarıyla anlattı. Yıllardır AK Parti teşkilatında çeşitli görevler üstlenen Çam, ilçenin sorunlarını yakından bildiğini ve bu doğrultuda çalışmalara başladıklarını ifade etti. Özellikle depremin etkilerini en aza indirmek ve bölge halkının yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla sürdürülen projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

Ali Çam, ilçenin ihtiyaçlarına yönelik olarak yürütülen hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini ve Dulkadiroğlu’nun geleceği için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti.

“Nazik ev sahipliği için teşekkür ederiz”

Ziyaret sonunda, Habernik.com.tr İmtiyaz Sahibi Niyazi Kara, Başkan Ali Çam’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Kara, “Dulkadiroğlu ilçesinin sorunlarını ve halkın taleplerini dile getirmek adına her zaman Başkanımızın yanında olacağız. Kendisine bu zorlu süreçte başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve bölgenin geleceğine dair umut dolu temennilerle sona erdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.