. Habernik.com.tr İmtiyaz sahibi Niyazi Kara, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı'na atanan Av.M.Burak Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21347302,44%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:30

İMSAK'A KALAN SÜRE

Habernik.com.tr İmtiyaz sahibi Niyazi Kara, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na atanan Av.M.Burak Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
  • Habernik
  • Gündem
  • Politika
  • Habernik.com.tr İmtiyaz sahibi Niyazi Kara, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na atanan Av.M.Burak Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Habernik.com.tr İmtiyaz sahibi Niyazi Kara, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na atanan Av.M.Burak Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

ABONE OL
18 Eylül 2024 08:39
Habernik.com.tr İmtiyaz sahibi Niyazi Kara, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na atanan Av.M.Burak Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Habernik.com.tr İmtiyaz Sahibi ve aynı zamanda Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı olan Niyazi Kara, gazeteciler Bilal Evran, Şahin Efe ve İlker Yiyen ile birlikte AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na atanan Av. M. Burak Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Kahramanmaraş’ın sorunları masaya yatırıldı.

Deprem Sonrası Zorluklar Konuşuldu

Ziyaretin önemli başlıklarından biri, 6 Şubat’ta Pazarcık merkezli meydana gelen ve “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremin ardından yaşanan zorluklar oldu. Deprem, Kahramanmaraş başta olmak üzere geniş bir bölgeyi etkileyerek eğitimden sağlığa, barınmadan ulaşıma birçok alanda büyük sıkıntılar yarattı.
Niyazi Kara, Habernik.com.tr, olarak bu sıkıntıların çözümü için atılacak adımlar hakkında görüşlerini iletti. Şehrin toparlanma sürecinde eğitim kurumlarının altyapı eksiklikleri, hastanelerin kapasitelerinin yetersizliği, barınma sorunları ve ulaşımda yaşanan sıkıntılar dile getirildi.

Av. M. Burak Gül’ün Çalışmaları

Yeni il başkanı olarak göreve başlayan Av. M. Burak Gül ise, depremin ardından yürüttükleri çalışmalar ve önümüzdeki süreçte yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Gül, özellikle depremin yaralarını sarmak ve şehrin ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir gayretle çalıştıklarını belirtti. Kahramanmaraş’ın yeniden inşasında devletin ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliğiyle geniş çaplı bir planlama sürecine girdiklerini ifade etti.

Teşekkür ve Başarı Dilekleri

Habernik.com.tr İmtiyaz Sahibi Niyazi Kara , Av. M. Burak Gül’e gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Gül’ün kararlı duruşu ve şehre olan bağlılığı, gazetecilerin takdirini kazandı. Habernik.com.tr, ilerleyen süreçte Kahramanmaraş’ın gelişimi için atılacak adımları yakından takip etmeye devam edeceğini belirtti.

Bu tür ziyaretlerin, yerel yönetimler ve medya arasındaki iş birliğini güçlendirdiğini vurgulayan Niyazi Kara, “Kahramanmaraş’ın geleceği için hep birlikte çalışmaya devam etmeliyiz” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.