. Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’nden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Akpınar’a Ziyaret - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’nden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Akpınar’a Ziyaret
  • Habernik
  • Genel
  • Belediye
  • Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’nden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Akpınar’a Ziyaret

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’nden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Akpınar’a Ziyaret

ABONE OL
25 Mayıs 2024 10:51
Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’nden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Akpınar’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ve yönetim kurulu üyeleri, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’ı ziyaret etti. Bu önemli buluşmada, gazetecilik mesleğinin önemi ve Kahramanmaraş’ın ayağa kalkma süreci üzerine değerli bir sohbet gerçekleştirildi.

Medyanın toplumsal dönüşümdeki rolü ve Kahramanmaraş’ın geleceği konusundaki fikir alışverişi oldukça verimli geçti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, “Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti ile yapılan bu buluşma, yerel medyanın gücünü ve işlevselliğini vurgulamak adına önemli bir adımdır. Şehrimizin sesini daha geniş kitlelere duyurmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Akpınar, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sermet Çuhadar Başkanımız ve üyeleri bugün bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bu ziyaretten çok memnun olduk. Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti başkanımıza ve yönetim kuruluna bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Çünkü yıkılan bir şehir, asrın felaketini yaşamış bir Kahramanmaraş’tayız. Kahramanmaraş’ı ayağa kaldıracak olan ve bizim projelerimizi destekleyecek olan basındır. Deprem sonrası da ayağa kalkacak olan ve tüm dünyaya örnek olarak göstereceğimiz bir Kahramanmaraş’ı gazetecilerimizle birlikte ayağa kaldıracağımıza inancım tamdır.

Gazetecilerimiz de bizim Dulkadiroğlu Belediyesi olarak çözüm ortağımız olmaya devam edeceklerdir. Gelecek nesillerimiz için zemin artı 4 kat ve Ahır Dağı’nın eteklerinde sağlam zeminlerde Ayvalı Barajı’na kadar imar planlarını açmak suretiyle sağlam ve güzel bir şehir hediye etmek istiyoruz. Yapılan bu ziyaretten dolayı Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve Yönetimine teşekkür ediyorum.”

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ise, “Başkanımıza teşekkür ediyorum. Arkadaşlarla beraber başkanımızı ziyarete geldik. Başkanın heyecanı belli. Gerçekten Maraş için çok değerli projeleri var. Özellikle tarımla ilgili projeler Maraş’ın ihtiyacı olan bir projedir. Aynı zamanda yeni imar planlarının yapılması ve Ayvalı Barajı’na doğru yeni bir yapılaşma sağlıklı bir yapılaşmanın sağlanmasına vesile olacaktır. Bundan dolayı kendisini kutluyorum. Maraş için bu bölgenin ileride daha sağlıklı ve güzel bir şehir olacağı inancını taşıyorum. Dulkadiroğlu ilçesi gerçekten değişim ve dönüşümü yaşayacak projelere sahip. Başkan ve ekibine Allah kolaylıklar versin diyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.