. Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü’nden Basketbol Takımı Müjdesi - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü’nden Basketbol Takımı Müjdesi
  • Habernik
  • Spor
  • Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü’nden Basketbol Takımı Müjdesi

Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü’nden Basketbol Takımı Müjdesi

ABONE OL
21 Haziran 2024 22:06
Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü’nden Basketbol Takımı Müjdesi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Gümüşer, kulüp bünyesinde yeni bir basketbol takımı kurulacağını ve bu takımın 2. ligde mücadele edeceğini açıkladı. Gümüşer, hedeflerinin en kısa sürede Süper Lig’de yer almak olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş İstiklalspor, 2024-2025 futbol sezonunda 3. Lig’de mücadele edecek olan futbol takımı için transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ve Sportif Direktör Ergün Keleş ile anlaşan kulüp, Şairler Tepesi’nde düzenlenen imza töreniyle bu anlaşmaları duyurdu. Törende konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Gümüşer, şehre büyük bir müjde vererek yeni bir basketbol takımının kurulacağını açıkladı.

Gümüşer, Kahramanmaraş’ın basketbola olan sevgisinin ve güçlü altyapısının başarı getireceğini ifade etti. Yerel yönetim ve iş dünyasının desteğiyle büyük başarılar elde edebileceklerine inandığını belirten Gümüşer, deprem sonrası şehre verilen maddi ve manevi zararların ardından sporun motivasyonu yükselteceğine vurgu yaptı.

Yeni basketbol takımının doğrudan 2. ligde mücadele edeceğini açıklayan Gümüşer, ilk ikiye girerek 1. lige ve ardından iki yıl içinde Süper Lig’e çıkma hedeflerinin olduğunu söyledi. Güçlü bir takım kurmak için idari menajer ve koç adaylarıyla görüşmelerin sürdüğünü belirten Gümüşer, oyuncu seçimlerine kısa süre içinde başlayacaklarını ve şehre basketbolla gereken motivasyonu sağlayacaklarını kaydetti.

“İnşallah bu başarıyı basketbolla da yakalayacağız ve kısa zamanda güzel sonuçlar alacağız,” diyen Gümüşer, Kahramanmaraş’ın hem futbolda hem de basketbolda özlenen başarılara ulaşacağını dile getirdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.