. Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici'den İMO Temsilciliğine Ziyaret - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici’den İMO Temsilciliğine Ziyaret
  • Habernik
  • Elbistan
  • Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici’den İMO Temsilciliğine Ziyaret

Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici’den İMO Temsilciliğine Ziyaret

ABONE OL
5 Eylül 2024 23:52
Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici’den İMO Temsilciliğine Ziyaret
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Türkiye İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kahramanmaraş Temsilciliği’ne bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında İMO Kahramanmaraş Temsilcisi Uygar Gündeşli ve yönetim kurulu üyeleri, Debgici ile inşaat sektörüne dair önemli konular üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirilen görüşmede, özellikle inşaat süreçleri, kentsel dönüşüm çalışmaları, imarlaşma politikaları ve inşaat mühendislerinin yaşadığı sorunlar masaya yatırıldı. Son yıllarda büyük bir ivme kazanan kentsel dönüşüm projelerinin önemine vurgu yapılırken, bu süreçlerin planlama ve uygulama aşamalarında karşılaşılan zorluklar detaylı bir şekilde ele alındı. Ayrıca, inşaat mühendislerinin mesleki sorunları ve bu sorunların çözümü için atılması gereken adımlar hakkında görüşler paylaşıldı.

İMO temsilciliği tarafından yapılan açıklamada, Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici’nin ziyareti, inşaat mühendisleri için önemli bir adım olarak nitelendirilirken, milletvekiliyle yapılan görüşmelerin gelecekteki projeler ve mesleki gelişim için umut verici olduğu belirtildi. Yönetim kurulu adına yapılan açıklamada, “Sayın Milletvekilimize inşaat sektörü ve mühendislerin sorunları üzerine gerçekleştirdiğimiz verimli görüşmeler için teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

Ziyaretin ardından, Debgici’nin İMO Kahramanmaraş Temsilciliği ile iş birliğinin önümüzdeki dönemde de devam edeceği, özellikle bölgedeki inşaat faaliyetlerine yönelik sorunların çözümü için ortak çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.

Bu ziyaretin, inşaat mühendisliği sektöründe yaşanan sıkıntıların daha geniş bir platformda dile getirilmesi ve çözüm odaklı adımların atılması için bir fırsat olduğu vurgulandı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.