. Karcıoğlu: "Mevlid Kandili İnsanlığın Yeniden Doğuşudur" - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21347302,44%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:30

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karcıoğlu: “Mevlid Kandili İnsanlığın Yeniden Doğuşudur”
  • Habernik
  • Gündem
  • Karcıoğlu: “Mevlid Kandili İnsanlığın Yeniden Doğuşudur”

Karcıoğlu: “Mevlid Kandili İnsanlığın Yeniden Doğuşudur”

ABONE OL
14 Eylül 2024 16:23
Karcıoğlu: “Mevlid Kandili İnsanlığın Yeniden Doğuşudur”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mevlid Kandili’nin Önemi

Kar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclis Üyesi Durmuş Karcıoğlu, Mevlid Kandili vesilesiyle önemli açıklamalarda bulundu. Karcıoğlu, bu özel günün hak, hukuk, adalet, merhamet ve güzel ahlak gibi evrensel değerlerle insanlığın yeniden doğuşunun sembolü olduğunu vurguladı.

“Peygamberimizin Hayatına Muhtacız”

Açıklamasında, Peygamber Efendimizin örnek hayatına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğuna dikkat çeken Karcıoğlu, modern dünyada bencillik, dünyevileşme ve umutsuzluk gibi sorunların insanlığı sarstığını belirtti. “İnsani değerler ve ahlaki erdemlerin örselendiği bir çağdayız. Bu zor süreçten çıkışın tek yolu, kaybedilen değerleri vahyin rehberliğinde yeniden ihya etmektir” dedi.

“Gazze ve Dünyadaki Zulümler İçin Dua Edelim”

Karcıoğlu, Gazze başta olmak üzere dünyadaki zulümlerin sona ermesi ve ülkemizdeki cinayetlerin tekrar yaşanmaması için bu gece dua edilmesi gerektiğini hatırlattı. Mevlid Kandili’nin insanlık için büyük bir fırsat olduğunu belirten Karcıoğlu, bu özel gecenin huzur ve barışa vesile olması temennisinde bulundu.

“Peygamberimizin Sünneti Kurtuluş Pusulasıdır”

Peygamber Efendimizin sünnetinin insanlık için en kıymetli rehber olduğunu vurgulayan Karcıoğlu, “O’nun her sözü ve davranışı, tüm insanlık için bir kurtuluş pusulası ve yol göstericidir” dedi. Karcıoğlu, bu mübarek gecenin, insani değerlerin yeniden canlanması için bir fırsat olduğunu belirterek, sözlerini noktaladı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.