. Mahir Ünal: “22 Yıldır Milletimizin Yanındayız” - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2121921-0,22%
Kahramanmaraş
23°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mahir Ünal: “22 Yıldır Milletimizin Yanındayız”

Mahir Ünal: “22 Yıldır Milletimizin Yanındayız”

ABONE OL
5 Ekim 2024 22:23
Mahir Ünal: “22 Yıldır Milletimizin Yanındayız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fikirtepe’de Türkiye Buluşmaları Devam Ediyor

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mahir Ünal, Türkiye Buluşmaları programı kapsamında Kadıköy Teşkilatı ile Fikirtepe’yi ziyaret etti. Ünal ve teşkilat üyeleri, Yavuz ve Sincar ailelerinin misafiri olarak bölge halkı ile bir araya geldi.

Mahir Ünal, Türkiye genelinde halkla temaslarının devam ettiğini belirterek, “Kadıköy Teşkilatımızla birlikte Fikirtepe’de Yavuz ve Sincar ailelerinin misafiriydik. Türkiye Buluşmaları kapsamında vatandaşlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

“Milletimizin Yanında, Vatandaşlarımızın Dizinin Dibindeyiz”

Ünal, AK Parti’nin 22 yıllık iktidarı boyunca her zaman milletin yanında olduğuna vurgu yaparak, “22 yıldır olduğu gibi ait olduğumuz yerde, milletimizin yanında vatandaşlarımızın dizinin dibindeyiz. Halkımızın dertlerini, taleplerini yerinde dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Fikirtepe ziyaretinde, bölgedeki vatandaşların sorunlarını dinleyen Mahir Ünal, AK Parti’nin halkla iç içe olduğunu ve bu temasların Türkiye’nin geleceği için büyük önem taşıdığını söyledi.

Türkiye Buluşmaları Programı Devam Ediyor

AK Parti’nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği Türkiye Buluşmaları programları, vatandaşların taleplerini dinlemek ve yerinde çözüm üretmek amacıyla düzenlenmeye devam ediyor. Mahir Ünal’ın Kadıköy’deki temasları da bu program çerçevesinde gerçekleşti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.