. Mahir Ünal’dan İnşaat Müteahhitlerine Ziyaret: “Ülkemize Değer Katan Projelerle gurur duyuyoruz” - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21347302,44%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:30

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mahir Ünal’dan İnşaat Müteahhitlerine Ziyaret: “Ülkemize Değer Katan Projelerle gurur duyuyoruz”
  • Habernik
  • Gündem
  • Politika
  • Mahir Ünal’dan İnşaat Müteahhitlerine Ziyaret: “Ülkemize Değer Katan Projelerle gurur duyuyoruz”

Mahir Ünal’dan İnşaat Müteahhitlerine Ziyaret: “Ülkemize Değer Katan Projelerle gurur duyuyoruz”

ABONE OL
4 Ekim 2024 21:05
Mahir Ünal’dan İnşaat Müteahhitlerine Ziyaret: “Ülkemize Değer Katan Projelerle gurur duyuyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal, Türkiye Buluşmaları programı kapsamında Marmara Bölgesi İnşaat Müteahhitleri Derneği’ni ziyaret etti. İnşaat sektörünün önemli isimleriyle bir araya gelen Ünal, müteahhitlerin projeleri ve sektöre katkıları hakkında bilgi aldı.

İnşaat Müteahhitlerine Destek Mesajı

Mahir Ünal, ziyaret sırasında inşaat müteahhitlerinin Türkiye’nin ekonomik büyümesine olan katkılarına vurgu yaptı. Ünal, “Bölgemizde ve küresel ölçekte hayata geçirdikleri projelerle katma değer üreterek, ülkemize değer katan inşaat müteahhitlerimize başarılar diliyorum” dedi. Ünal, inşaat sektörünün ülke ekonomisinde önemli bir rol oynadığını belirterek, bu alanda yapılan çalışmaların Türkiye’nin kalkınmasına büyük katkı sağladığını ifade etti.

Küresel Projelerle Katma Değer Üretiyorlar

Ziyaret kapsamında konuşan Ünal, inşaat sektörünün sadece Türkiye’de değil, küresel ölçekte de önemli projelere imza attığını dile getirdi. Türkiye’nin güçlü inşaat sektörü ile dünya çapında adından söz ettirdiğini belirten Ünal, bu başarıların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

İnşaat Sektörünün Türkiye Ekonomisine Katkısı

Mahir Ünal, inşaat sektörünün Türkiye’nin büyüme ve gelişmesinde önemli bir kaldıraç görevi üstlendiğini söyledi. AK Parti hükümetinin bu sektöre olan desteğini sürdüreceğini belirterek, müteahhitlerle yapılan görüşmelerin ardından başarı dileklerini iletti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.