. Mahir Ünal, Türkiye Buluşmaları Kapsamında Kadıköy Esnafıyla buluştu - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21347302,44%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:30

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mahir Ünal, Türkiye Buluşmaları Kapsamında Kadıköy Esnafıyla buluştu

Mahir Ünal, Türkiye Buluşmaları Kapsamında Kadıköy Esnafıyla buluştu

ABONE OL
4 Ekim 2024 23:00
Mahir Ünal, Türkiye Buluşmaları Kapsamında Kadıköy Esnafıyla buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal, Türkiye Buluşmaları programı çerçevesinde Kadıköy’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Kadıköy Söğütlüçeşme Caddesi’nde esnafla bir araya gelen Ünal, samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyaretlerde esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

“Esnafımızın Güler Yüzü Bizi Heyecanlandırdı”

Söğütlüçeşme Caddesi’nde esnafla buluşan Mahir Ünal, karşılaştığı sıcak ilgi ve samimiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cadde boyunca bizi samimiyetle karşılayan Kadıköy esnafımızın güler yüzü ve pozitif enerjisi hepimize heyecan verdi” dedi. Ünal, esnafın iş gücüne ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için gösterdiği emek ve azmin önemine dikkat çekti.

“Emek ve Azimleriyle Ülkemize Değer Katıyorlar”

Ünal, esnafın ülke ekonomisine olan katkısını vurgulayarak, “Emek ve azimleriyle ülkemize değer katan tüm esnafımıza hayırlı işler diliyorum” ifadelerini kullandı. Türkiye Buluşmaları programı kapsamında her zaman halkla iç içe olduklarını belirten Ünal, bu ziyaretlerin toplumun nabzını tutma açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Kadıköy’de Yoğun İlgi

Mahir Ünal’ın Kadıköy’deki esnaf ziyareti sırasında gösterilen yoğun ilgi dikkat çekti. Esnafın sorunlarını dinleyen Ünal, AK Parti olarak her zaman esnafın yanında olduklarını ve onlara gereken desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti. Ziyaret, esnafla yapılan karşılıklı sohbetlerle sona erdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.