. “Maraş’ına Sahip Çık” Platformu’ndan İMO Temsilciliğine Hayırlı Olsun Ziyareti - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Maraş’ına Sahip Çık” Platformu’ndan İMO Temsilciliğine Hayırlı Olsun Ziyareti
  • Habernik
  • Genel
  • “Maraş’ına Sahip Çık” Platformu’ndan İMO Temsilciliğine Hayırlı Olsun Ziyareti

“Maraş’ına Sahip Çık” Platformu’ndan İMO Temsilciliğine Hayırlı Olsun Ziyareti

ABONE OL
3 Ekim 2024 20:57
“Maraş’ına Sahip Çık” Platformu’ndan İMO Temsilciliğine Hayırlı Olsun Ziyareti
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren “Maraş’ına Sahip Çık” Platformu, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kahramanmaraş İl Temsilcisi Uygar Gündeşli ve Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, depremin ardından şehrin yeniden yapılandırılması ve inşaat sektöründeki sorunlar masaya yatırıldı.

 

Deprem Sonrası Şehrin Sorunları Masaya Yatırıldı

Ziyarette, özellikle 6 Şubat depremlerinin ardından şehirde yaşanan yapısal sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri değerlendirildi. İMO Temsilcisi Uygar Gündeşli, platform üyeleriyle yaptığı görüşmede, Kahramanmaraş’ın yeniden inşasında inşaat mühendislerinin üstlenmesi gereken sorumluluklara vurgu yaparak, şehrin yeniden ayağa kalkması için tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.

Uygar Gündeşli: “Nazik Ziyaretleri İçin Teşekkür Ederiz”

İMO Kahramanmaraş İl Temsilcisi Uygar Gündeşli, “Maraş’ına Sahip Çık” Platformu’nun nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Deprem sonrası şehrimizin birçok yapısal sorunu var ve çözüm için el birliğiyle çalışmak zorundayız. Ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Şehrin Yeniden Yapılandırılmasında Ortak Çalışma Vurgusu

Toplantıda, şehrin yeniden inşası konusunda yapılacak çalışmalar için platform ve İMO arasında iş birliği yolları da görüşüldü. Gündeşli, sektörde yaşanan sorunları çözmek için sadece teknik uzmanlık değil, toplumun tüm kesimlerinin katılımının önemli olduğunu belirtti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.