. Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Türkiye Buluşmaları Kapsamında Gölbaşı’nda teşkilat mensuplarıyla buluştu - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Türkiye Buluşmaları Kapsamında Gölbaşı’nda teşkilat mensuplarıyla buluştu
  • Habernik
  • Gündem
  • Politika
  • Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Türkiye Buluşmaları Kapsamında Gölbaşı’nda teşkilat mensuplarıyla buluştu

Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Türkiye Buluşmaları Kapsamında Gölbaşı’nda teşkilat mensuplarıyla buluştu

ABONE OL
29 Eylül 2024 23:55
Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Türkiye Buluşmaları Kapsamında Gölbaşı’nda teşkilat mensuplarıyla buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Adıyaman Gölbaşı Ziyareti Gerçekleşti

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Türkiye Buluşmaları programı kapsamında Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesini ziyaret etti. Ziyareti sırasında AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Debgici, hem yerel hem de ulusal gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Teşkilatla Birlikte Gelecek Vizyonu

Ziyarette parti teşkilatına hitap eden Milletvekili Debgici, AK Parti’nin Gölbaşı’nda sürdürdüğü çalışmaların önemine vurgu yaparak, teşkilatın birlik ve beraberlik içerisinde büyük projelere imza atmaya devam edeceğini belirtti. “Adıyaman’ımızın Gölbaşı ilçesinde teşkilatımızla bir araya geldik. Hep birlikte şehrimizin kalkınması ve ülkemizin gelişmesi adına çalışmaya devam ediyoruz” diyen Debgici, yerel teşkilatın gücünün AK Parti’nin başarısındaki en büyük etkenlerden biri olduğunu ifade etti.

Teşkilatın Gücüyle Adıyaman’a Hizmet

Debgici, AK Parti’nin Adıyaman ve Gölbaşı için gerçekleştirdiği projeler ve yatırımlar hakkında bilgi vererek, ilçe teşkilatının desteğiyle daha büyük adımlar atacaklarını söyledi. “Teşkilatımızın azmi ve çalışkanlığı ile ülkemizin her köşesine hizmet götürmeye devam edeceğiz. Gölbaşı, bu enerjisiyle Adıyaman’ın parlayan yıldızı olacak” şeklinde konuştu.

Türkiye Buluşmaları Devam Ediyor

AK Parti’nin Türkiye Buluşmaları programı kapsamında vatandaşlarla birebir temas kurmaya devam eden Debgici, halkın taleplerini dinlemek hem de teşkilatın çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla gerçekleştirilen bu ziyaretler, yerel yönetimlerle halk arasındaki bağı güçlendirmeyi amaçlıyor” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.