. Muhammed Aydoğar’a Yeniden Refah Partisi’nden Tam Yetki! - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muhammed Aydoğar’a Yeniden Refah Partisi’nden Tam Yetki!

Muhammed Aydoğar’a Yeniden Refah Partisi’nden Tam Yetki!

ABONE OL
14 Haziran 2024 20:34
Muhammed Aydoğar’a Yeniden Refah Partisi’nden Tam Yetki!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar, seçim sonrası hakkında ortaya atılan iddialardan aklanmasının ardından, partisinin genel merkezinden tam yetki aldı.

31 Mart seçimlerinde Kahramanmaraş’ta önemli bir başarıya imza atan Aydoğar, partinin ilk belediye seçiminde üç belediyeyi kazanarak büyük bir başarı elde etmişti. Ancak seçimlerin ardından çeşitli sosyal medya kanalları ve haber sayfalarında Aydoğar hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Bu iddialara karşı sessizliğini koruyan Aydoğar, partisinin genel merkezinin incelemelerini tamamlamasını bekledi. Yeniden Refah Partisi’nin görevlendirdiği müfettişler tarafından yapılan araştırmalar sonucunda, Aydoğar hakkındaki tüm iddiaların asılsız olduğu belirlendi ve Aydoğar aklandı. Bu gelişmenin ardından Aydoğar, yeni dönem için genel merkezden tam yetki aldı.

Kahramanmaraş teşkilatının bu karar sonrasında yeniden yapılandırılması ve bazı ilçelerde değişikliklerin yapılması bekleniyor.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.