. Sağlık-Sen Geleneksel Futbol Turnuvası Başlıyor - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlık-Sen Geleneksel Futbol Turnuvası Başlıyor
  • Habernik
  • Spor
  • Sağlık-Sen Geleneksel Futbol Turnuvası Başlıyor

Sağlık-Sen Geleneksel Futbol Turnuvası Başlıyor

ABONE OL
10 Eylül 2024 21:45
Sağlık-Sen Geleneksel Futbol Turnuvası Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş Sağlık-Sen İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen halı saha futbol turnuvasının üçüncüsü, sağlık çalışanları arasında büyük bir heyecanla başlıyor. Sağlık kurumları arasında gerçekleştirilecek turnuvaya katılmak isteyen takımların kayıt işlemleri devam ederken, başvurular 23 Eylül 2024 tarihine kadar sürecek.

Birlik ve Beraberlik İçin Sahada Buluşacaklar

Kahramanmaraş Merkez ve ilçelerindeki tüm sağlık kurumlarının katılımına açık olan turnuvaya ilişkin açıklama yapan Sağlık-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, turnuvanın dostluk, kardeşlik ve sağlık odaklı bir atmosferde geçmesini temenni ettiğini belirtti. Geçen yıl düzenlenen turnuvanın büyük ilgi gördüğünü hatırlatan Demirci, “Turnuvamız, sağlık çalışanları arasındaki birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile oldu. Bu etkinliğe gelen yoğun talepler üzerine bu yıl da düzenlemeye karar verdik,” dedi.

Sosyal Sendikacılık ve Spor Buluşuyor

Başkan Demirci, sendika olarak sadece mali ve özlük haklar için değil, sosyal ve kültürel etkinliklerle de sağlık çalışanlarını bir araya getirmeye önem verdiklerini vurguladı. “Yoğun iş temposu içinde çalışan sağlık personelimizin stres atmasını sağlamak ve sporun birleştirici gücünden yararlanmak adına bu turnuva önemli bir fırsat sunuyor. Bu yıl rekor bir katılım bekliyoruz,” diye ekledi.

Turnuvada Sağlık ve Dostluk Ön Planda

Turnuvanın sadece bir rekabet ortamı değil, aynı zamanda sağlık çalışanları arasında dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren bir platform olduğunu vurgulayan Başkan Demirci, “Amacımız, sağlık çalışanlarının dostane bir ortamda spor yapmalarını sağlamak. Her yıl düzenlediğimiz bu turnuva, sağlıklı bir rekabet ve dostluk ortamında geçecek,” şeklinde konuştu.

Turnuva, Kahramanmaraş’taki sağlık kurumlarının katılımıyla, sağlık çalışanları arasında bir gelenek haline gelmiş durumda. Başvuruların tamamlanmasının ardından bu yıl da sağlık çalışanları, sahada dostça mücadele edecek. Turnuva, yoğun katılım ve heyecanla 23 Eylül 2024’e kadar sürecek.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.