. Selim Cüce'den Mevlid Kandili Tebriği: "Bu Kutlu Gece, Birlik ve Kardeşliğin Simgesi Olsun" - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Selim Cüce’den Mevlid Kandili Tebriği: “Bu Kutlu Gece, Birlik ve Kardeşliğin Simgesi Olsun”
  • Habernik
  • Gündem
  • Selim Cüce’den Mevlid Kandili Tebriği: “Bu Kutlu Gece, Birlik ve Kardeşliğin Simgesi Olsun”

Selim Cüce’den Mevlid Kandili Tebriği: “Bu Kutlu Gece, Birlik ve Kardeşliğin Simgesi Olsun”

ABONE OL
14 Eylül 2024 11:51
Selim Cüce’den Mevlid Kandili Tebriği: “Bu Kutlu Gece, Birlik ve Kardeşliğin Simgesi Olsun”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, Mevlid Kandili dolayısıyla başta Göksun halkı olmak üzere tüm İslam âlemine yönelik bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Cüce, bu mübarek gecenin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesi temennisinde bulunarak, tüm Müslümanların Mevlid Kandili’ni tebrik etti.

Mesajında Mevlid Kandili’nin manevi değerine vurgu yapan Başkan Cüce, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) doğumunu idrak ettiğimiz bu kutlu gece, hepimize sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularını yeniden hatırlatıyor. Başta Göksun halkımız olmak üzere tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, dualarımızın kabul olmasını ve bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Selim Cüce, mesajında ayrıca bu tür manevi günlerin toplumda barış ve dayanışma duygularını artırması gerektiğini belirterek, “Bu özel gecede birlik ve beraberlik içinde olmayı, sevgi ve hoşgörüyle geleceğe umutla bakmayı temenni ediyorum. Tüm halkımızın Mevlid Kandili mübarek olsun” dedi.

Cüce’nin Mevlid Kandili mesajı, Göksun halkı ve tüm Müslümanlar için huzur, kardeşlik ve barış dilekleriyle ön plana çıktı.


    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.