. Uygar Gündeşli, Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Odası'nın Yeni Başkanı Oldu - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN %
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uygar Gündeşli, Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Odası’nın Yeni Başkanı Oldu
  • Habernik
  • Genel
  • Uygar Gündeşli, Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Odası’nın Yeni Başkanı Oldu

Uygar Gündeşli, Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Odası’nın Yeni Başkanı Oldu

ABONE OL
31 Mayıs 2024 15:40
Uygar Gündeşli, Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Odası’nın Yeni Başkanı Oldu
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Odası’nın 17. Olağan Genel Kurulu’nda, üç dönem boyunca il temsilciliği görevini yürüten Ökkeş Buğra Dalkıran, görevini İnşaat Yüksek Mühendisi Uygar Gündeşli’ye devretti. Tek adayla girilen seçimde, Gündeşli yeni il temsilcisi olarak seçildi. Yönetim Kurulu üyeleri ise Ömer Reyhanlıoğlu, Cemre Cansu Ağaoğlu, Mesut Arslan ve Altar Hançerli oldu.

Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Odası’nın bin 250 üyesiyle en büyük oda konumunda olduğunu belirten yeni il temsilcisi Uygar Gündeşli, zor bir dönemden geçen şehre en iyi hizmeti sağlayacaklarını ifade etti. Gündeşli, “Kahramanmaraş, bir tarafı şantiye, bir tarafı enkaz olan zor bir dönem geçiriyor. Bu deprem zamanında Ökkeş başkanımın emekleri tartışılamaz. Başkanımızla beraber gecemizi gündüzümüze kattık. Şehrimizi ayağa kaldırmak için çok çaba sarfettik” dedi.

Ökkeş Buğra Dalkıran ise yaptığı konuşmada, “Bu bir bayrak yarışıdır, gönüllülük esasına dayanıyor. Uygar bey de sağolsun temsilci yardımcımızdı ve artık il temsilcisi oldu. Kendisine başarılar diliyorum. İlimizin yeniden yapılanmasında, odamıza ne görev düşüyorsa layıkıyla yapacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.