. Vali Ünlüer, Şehit Çocuklarını Makam Aracıyla Okula Götürdü - Habernik
DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21291742,42%
Kahramanmaraş
20°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Ünlüer, Şehit Çocuklarını Makam Aracıyla Okula Götürdü

Vali Ünlüer, Şehit Çocuklarını Makam Aracıyla Okula Götürdü

ABONE OL
4 Ekim 2024 12:46
Vali Ünlüer, Şehit Çocuklarını Makam Aracıyla Okula Götürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından başlatılan “Babamın Arkadaşı” projesi kapsamında şehit P. Komd. Uzm. Çvş. Haşim Yenigül’ün çocuklarını makam aracıyla okula götürdü.

Şehidimizin Çocuklarına Anlamlı Destek

2016 yılında Hakkari’nin Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlediği silahlı saldırıda şehit düşen Haşim Yenigül’ün çocukları Metin Musab ve Haşim Yenigül, ailelerinden teslim alınarak Vali Ünlüer tarafından okullarına bırakıldı. Çocuklara sınıflarına kadar eşlik eden Vali Ünlüer, öğrencilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

“Şehitlerimizin Emanetleri Başımızın Tacıdır”

Vali Ünlüer, şehitlerimizin kıymetli emanetlerinin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Babamın Arkadaşı projesi kapsamında şehidimizin emaneti güzel yavrularımızı bugün okullarına bırakmak istedik. Devletimizin ve milletimizin her bir ferdi onları kendi evladı olarak bağrına basıyor. Şehitlerimizin emanetlerini başımızın üzerinde taşıyacağız. Metin Musab, Haşim ve tüm şehit çocuklarımıza eğitim ve öğretim hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarete Katılan İsimler

Vali Ünlüer’e bu anlamlı ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt eşlik etti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.